torsdag

ingen skola idag, vaknade vid tio och hoppade in i duschen.
åt frukost och gick till skolan och träffade linn.
gick till annica som åkte med mig till södertälje,
vi fikade och gick sedan till hudspecialisten som jag hade tid hos.
fick nya tabletter för fjärde gången!! och 3 nya salvor..
aja nu är klockan halv nio, ska gå ner till angelica med min redbull och fixa hennes hår.

imorgon ska jag sola solarium (y)


i älsklingens tröja♥


överraskningsfest hos emelie

här kommer bilderna från i lördags hos emelie när vi hade överraskningsfest för sara som fyllde 15 :D
GRATTIS!(L)







haha vi var fjortisar om ingen förstog det!


Kärlek

Nu tänkte jag skriva lite om hur allting började mellan mig och Henrik..

Jag, Sandra Linn och Sara satt i skolan när Sandra frågade oss ifall vi ville dra till hökmossen och bada med henne, Henke och Jocke. Vi bestämde oss för att följa med även fast vi inte visste vilka dom var (i alla fall inte jag). Vi mötte upp dom och började röra oss mot badstranden. Vi tjejer fick gå medans killarna åkte på sina coola crossmoppar haha. Henrik tappade sin mobil på vägen dit också haha alla utom han märkte det. När vi kom dit så sprang Sara Linn och Sandra och badade. Jag, Jocke och Henke satte oss i gräset för vi hade inga badkläder. Vi lyssnade på musik och dom pratade. Hehe blyg som jag är.. Henrik tog mina solglasögon och hade dom på sig haha det såg så gulligt ut. Tillslut ville Jocke åka så dom två åkte iväg. Det vart så tråkigt direkt när dom hade åkt så jag tog Henriks mobilnummer av Sandra och skrev "Kommer ni tillbaka? :)<3". Och det blev början på en massa sms. En söndag bestämde vi att vi skulle träffas och åka till södertälje och hitta på något, haha jag kommer ihåg att jag frågade honom innan vi träffades ifall man kunde få en puss, men han sa att jag i alla fall kunde få en kram :( Hehe i alla fall vi åkte till södertälje och var där, fast vi sa inte så jätte mycket till varandra. Det vart sådär pinsamt tyst haha. I alla fall när han skulle åka hem så fick jag en puss i alla fall. Gud va glad jag blev. På kvällen när vi smsade som vanligt så frågade jag honom ifall den där pussen betydde att vi var tillsammans nu, och då frågade han mig om jag ville att det skulle vara det, och då sa jag ja. Och då sa han, okej då är vi tillsammans.

Och nu har vi varit tillsammans i 8 månader och 9 dagar. Vi har gått igenom allt, även fast vi ibland har tvekat så har det alltid slutat med vi två tillsammans. Det finns ingen annan människa som jag skulle skulle kunna göra det här för, som jag har gjort för dig. Jag vill ha dig vid min sida tills mitt sista andetag. Du har mitt hjärta.
Jag älskar dig föralltid Henrik Karl Hedman!

130210


imorse åkte jag in till södertälje och köpte alla hjärtans dag present till älskling :)
och köpte 3 tights till mig på bikbok!
när jag kom till nykvarn så var lilla henrik här och väntade på mig, vi tittade lite på i taket lyser stjärnorna och sen så badade vi i badkar med tända ljus och skum :) myyys!
imorgon har jag och bebis varit tillsammans i 8 månader och 6 dagar :)



juste har fått typ köttsår på några fingrar så jag slapp gå till skolan i fredags, gick till vårdcentralen och fick ut ännu mer antibiotika tabletter och vätskor usch.. ska till någon hudläkare inom två veckor, för jag tänker inte ha massa problem med huden i sommar när man har så lite kläder på sig. då ska man bara vara brun!
xoxo/ carolin johansson


Envis eller vadå?

varför ska du envisas om vad jag ska få imorn? aja hur som helst idag fick jag vänta på min plutt i centrum och stå och frysa det var inte kul men det blev roligre när älsklingen kom plutten var på scanias industri gymnasium idag för att göra 2 intagnings prov det gick nog bra för min älskling,
imorgon är det alla hjärtans dag då ska jag vara med min käraste bebis undra vad jag kommer att få?;)
ska dra nu älsklingen är godis sugen;) älskar dig syns imorn<3333333333:D

nr 59


nr 59 av 60
nu måste det vara slut


piercing.

hej bloggen!
vad gjorde ni igår då?
jag tog i alla fall hål under min överläpp, men fick ju inte i det j*vla smycket så det slutade med att jag hade tre hål och inget smycke i. kul, all smärta för ingenting.. ska försöka igen när jag inte har ont längre, tycker det är riktigt fint. mina vänner linn och sara har hål där(avundsjuk..).

(Google bild)
så ser den ut. sitter vid framtänderna, fint va? :)
tror det kallas smiley när piercingen sitter där.

RSS 2.0