tisdag- södertälje

gokväll ;)
vad har ni gjort för kul idag då? efter skolan så gick jag och emelie snabbt hem till mig där jag bytte tröja och emelie fixade mitt hår! Jag, emelie och daniel sällskapade i alla fall in till södertälje. Där mötte jag upp micha som kom med tåget. Jag visade micha runt i södertälje centum och vi pratde massa. Det var mysigt ;) Tack för att du ville komma och träffa mig! När jag kom hem så värmde jag på middagen och satt på sällskapsresan- golfaren. Men jag ska ta och stänga av filmen strax för det är final i den rätte för rosing! Undra vem hon har valt, det går ju ett ryckte att hugo bor i södertälje och redan har en flickvänn.. så jag hejar på ejan (stavning?). Inte för att jag är ett speciellt fan av linda, men jag gillar programmet.
  
Jag älskar mina vänner utan er skulle jag vara en livslös liten myra. Jag gör vad som helst för er. <3

igår & idag

hello babes!
Tänkte ta att berätta lite om igår som jag har sett fram emot. Jag och sara missade bussen in till södertälje så vi fick vänta en timme hemma hos mig, när vi kom in till södertälje så hoppade vi på pendeln och där var det ju sååklart två turkgubbar som hälsade på oss. Vi pratade i telefonen, drack monster, skakade och höll på att kissa på oss.. haha direkt när vi kom till t-centralen så letade vi dom toaletterna där det verkade som att det var minst risk att få hiv på.. sen följde tre killar efter oss tills vi mötte upp micha, gurra, porre, jack och fabbe. Gurra hade fixat gratisbiljetter till en hammarby match så vi gick på den en liten stund. Men innan man fick komma in där så kände vakter runt om på hela kroppen ifall man skulle ha några vapen eller något.. scaary ;)

vi gick till något shopping ställe bredvid globen och kollade. Sen tog vi tunnelbanan hem till saras pappas och gurras mammas lägenhet. Sen runt sju tog jag och sara pendeln till södertälje igen. Vi var framme fem i åtta och tänkte att bussen gick tjugo över, så vi gick till donken och köpte varsin milkshake eftersom att vi inte hade ätit något. Sen var det inga på busshållsplatsen men det var ingen där, och då visade det sig att bussen hade gått åtta -.- så vi gick tillbaka till donken och satt oss och väntade en timme på cp bussen. när vi var i nykvarn gick jag hem och la mig direkt.

Idag så åkte jag med klassen till saga teatern i södertälje och kollade på en teater som handlade om mobbning. Och gissa vem som var med i teatern!? Fotografen som lurade unga tjejer på internet i beck- det tysta skriket! haha
Sen har jag bara varit hemma idag och gjort lite saker ;) ikväll så är det final i den rätte för rosing, och det får man ju inte missa!
puuss

har inte hunnit sova mycket i helgen, det är därför jag ser så trött ut.


10.12 - 10.18

Godmorgon! Duschade för en liten stund sen, nu sitter jag och tittar lite på mtv och äter musli. Om ca två timmar så tar vi bussen till södertälje, och åker sedan vidare med pendeln till t-centralen där vi ska träffa killarna. Så lite brottom har jag..
Idag är det den 29 mars och pappa fyller år, ska gratta honom sen när han har vaknat!
Aja, nu ska jag äta upp min frukost.
/ carolin isabelle johansson

efter festen

Idag var jag linn & sara i södertälje, det var trevlish.. vi shoppade och käkade på donken!
Jag köpte en bh och en jacka på h&m :)
Kom väl hem lite för sent så jag hann bara byta om sen skjutsade pappa mig till linn. Hon fixade mitt hår, och när sara kom dit så gick vi hem till emelie. Vi kom försent så maten var redan klar. Jag linn sara emelie josephine & emma var där, inte många.. bara de närmsta vännerna. Kvällen blev i alla fall lyckad! Tack brudar <3

jag & emmababy!


<3


emma (sara bakom) linn emelie & josephine!


sara linn emelie josephine & jag

 
sara & linn                                                   emma

Imorgon ska jag sara och kanske linn som sagt till stockholm, jag tor att det kommer bli en annorlunda dag.. haha vi får se vad som sker!
Nu ska jag nog ta och börja tvätta av sminket och lägga mig i sängen, ska upp om ca sex timmar!
puss godnatt sötnosar / carolin


sara vestlund & linn hollstrand

Heej bloggen nu sitter jag, linn och sara här hemma hos sara efter en grymt rolig kväll tillsammans.
Vi köpte godis (A), kollade på film och tv, var inne på datorn, LYSSNADE PÅ MUSIK.. Och såååklart webbade, chattade, sms:ade och pratade i timmar i telefonen med jack, micha och porre!
Nu är klockan runt halv tolv, och vi fixar oss och lyssnar på mera dunk musik. Om en halv timme så ska vi ta bussen till södertälje, där ska vi köpa present till emelie och lite saker till oss själva.
Vi drar till emelie vid halv sex, där blir det middag, dans och massa galna saker :D

Imorgon så ska vi tre åka till t-centralen och träffa killarna ovan. as kul, dom ska väl visa oss runt eller något haha.
Vi får se hur det går!
puss

haha gammalt skolfoto!

27 mars.

Hej idag så ska jag och linn sova hos sara, vi ska väl titta på film och mysa eller något.. vi har inte riktigt bestämmt vad vi ska göra än :)
någon som vet någon bra sida där man kan ladda ner musik på där man inte behöver vara medlem? (inte piratebay) skulle uppskatta svar!
Nu ska jag äta middag innan linn kommer hit, här får ni en bra låt att lyssna på (lyssna på HELA låten)
ppuss

p.s ni kanske har märkt att jag inte skriver så privata saker som t.ex känslor och så, men det är bara för att min syster hr börjat läsa min blogg nu och jag vill inte att hon ska få veta vissa saker.

fredaag

hej nu sitter jag hemma hos linn och letar efter bra musik att ladda ner till emelies fjortonårsfest som är om cirka en vecka, skit kul!
Idag efter skolan så gick jag med linn hem till henne och så tittade vi på TWILIGHT! Den är så himla bra, och killen (Edward) är så jävla snygg så det finns inte! jag fick tårar för att jag insåg att jag aldrig skulle få träffa honom, usch jag darrar så snygg han är! ... nu vet jag hur det är att vara "kär" i en skådespelare...
I alla fall.. när filmen var slut så satt jag och linn och myste och pratade lite och sen skjutsade JAG henne på hennes cykel hem till mig för att äta middag. Så nu har jag, carolin johansson lärt mig att skjutsa på cykel! jag är riktigt stolt måste jag säga!
Vi gick till turken och jag köpte godis, sen skjutsade jag linn och mig hem till henne igen.
ikväll ska jag nog åka och handla med mamma och vara med linn ett tag :)

Imorgon så blir det bio på dagen med angelica och mormor. senare runt sex så blir det bio med mina bästa brudar, och vi ska nog se I taket lyser stjärnorna. Roligt! Nu ska jag göra något annat..
puss / carolin


min söta vän emelie blir fotograferad!
läs hennes och några av mina andra vänners bloggar:
www.emeliiie.devote.se
www.eschonberg.blogg.se
www.liinnhollstrand.blogg.se
www.josephinemagnuson.blogg.se
www.idalinderbrandt.blogspot.com

!

alexandra är hemma nu! usch va jag var orolig..
men i alla fall, klockan är strax åtta och då blir det rent hus och klockan nio blir det som vanligt efterlyst.
sms:a om ni har comviq puss

090318

Igår träffade jag negern emelie som nyss har kommit hem från thailand med sin pojkvän.. jag är avundsjuk.
I alla fall skolan idag har väl varit som vanligt, på hemkunskapen så lagade jag, linn och emma spagetti och köttfärssås, det var nog den godaste jag någonsin smakat! vi är bäst. Slutade halv fyra med väntade kvar där till fyra för då hade jag utvecklingssamtal, och det gick väl bra! hade nått strävansmål i engelska och so, haha äger er andra..
Men nu ska jag skicka ut en efterlysning på alexandra som ingen vet vart hon kan vara!! jag är jätte orolig, hoppas verkligen att det inte har hänt något!

ro ro ro

hej, idag vaknade jag runt tolv och har inte gjort så mycket än, frukost, duscha, middag, datan, tv haha en vanlig söndag..
Juste, när jag vaknade och satt mig upp i sängen så kände jag en enorm smärta i min nacke när jag vred den åt vänster. smärta.. så ni kan ju tänka er att det inte är så lätt att göra saker.. men jag ska i alla fall (om jag orkar) försöka träna lite på våran nya träningsmaskin som ser ut så här :

den andra har hamnat i förrådet.. hehe

kvällens program blir :
kanal5 - wipe out 20.00
kanal5 - sanningens ögonblick 21.00
tv4 - beck det tysta skriket 21.00 (fast jag ska börja titta på det när sanningens ögonblick har slutat, för jag såg den för inte alls länge sedan.)
puss

p.s jag ger mig inte när jag väl har börjat! (inget med träningen att göra)


melodifest.

Nu tänkte jag skriva om lite intressanta saker.. som tillexempel melodifestivalen som var igår kväll. Jag fick en helt ny uppfattning om låtarna när jag började lyssna på texten. Så igår var mina favoriter oväntat :


heat - 1000 miles


alcazar - stay the night


sarah dawn finer - moving on


caroline af ugglas - snälla, snälla

och så får melodifestivalen ett extra plus av mig för tingeling goes russia låten! haha..
men jag hoppades på att stay the night skulle ha vunnit.. menmen.

söndagen efter

Din dagbok skapades
2007-11-19
Du har laddat upp
1618 bilder
Din dagbok bevakas av
74 personer

: CAROLINN@bilddagboken


listaaa

Vad har du druckit idag? juice, vatten & mjölk.
Men ätit då? frukost, lunch, middag.
Dagens mest lyssnade låt? ingen speciell, HardStyle.
Är det nåt du vill veta? massor..
Vad har du på dig nu och vilken färg är det på det du har på dig? rosa strumpor och trosor, svart bh linne och tjockiströja, blåa jeans
Vad har du gjort idag? varit i skolan, och slappat hemma
Vad retar dig mest just nu? ingenting tror jag, eller jo.. att tiden går så fort.
Vem skulle du vilja ha nu? pojkvän och månadspeng
När åkte du buss senast? förra helgen
Är du nöjd med vädret som är nu?  nej, usch slaskig snö suger.
Vem umgicks du senast med? min syster? fattar inte
Röker du? nej
Har du testat nått knark? nope
Bästa familjemedlem? mamma
Har du några smycken på dig nu? örhängen
Hur ser din frisyr ut nu? uppsatt
När fikade du senast? Igår
Umgås du med rätt folk? jadå
Har du några hemligheter för dig själv eller med andra? ja
Är det någon som du vet att du kan lita på till 100%? Ja
Bästa mening från en låt? fuck regular life, fuck nine to five jobs, I'm (tourd?) to enjoy every moment every hour every minute. -just nu-
Bästa replik från en film/TV-serie? och sen duu, sen så ska jag pilla serdu. (parodi av svärdet i stenen)
Finns det nåt du behöver just nu? huvudvärks tablett.
Men nåt du behöver jämt och ständigt? luft
Finns det folk du saknar? ja
Vad går dig på nerverna? dryga jävlar
Har du något hatobjekt? nej, ovanligt jag vet..
Favorit stuk på film? humor, skräck
Finns det nåt du gör som du tycker är onödigt men du gör det iallafall? mycket
Nämn något som du är beroende av? datorn och mobilen
Nämn någon som gjorde dig glad igår: mamma, adam
Vad gjorde du kl 8 i morse: var påväg hem
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: satt här och ruttnade
Det sista du sa högt: det jag skriver
Vad var det senaste du åt: middag
Vad var det senaste du köpte: oj, en klubba förra veckan tror jag..
Vad är det för färg på din ytterdörr: hos mamma: vit. hos pappa: röd.
Vad är det för väder hos dig just nu: mörk kväll
Godaste glass-smaken: magnum temptation
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Sover du tungt: ja
Drömmer du mycket: nja, sådär
Mardrömmar: inte ofta
Vilket ämne är roligast i skolan: engelska
Trivs du med ditt jobb: -
Favoritlåt just nu: ingen speciell, men har fastnat för hard style..
Vad ser du om du tittar åt höger: min brors säng.
Vad gör dig glad just nu: mina planer för veckan..
Vad ska du göra härnäst: gå hem till mamma
Höger- eller vänsterhänt: höger
Favoritgodis: choklad, lakrits
Musik just nu: läs högre upp.
Sommarplaner 2009: troligtvis spanien, västkusten och sånt som man gör på sommrarna: göna lund, vänner m.m
Hur många kuddar sover du med: en
Morgon- eller nattmänniska: natt
Vem är viktigast för dig: några
Bio eller promenad: it depends.
Är du kittlig: du skojar.....
Stjärntecken: jungfru
Äckligaste insekten: alla
Vad vill du jobba som? något som jag tycker om och tjänar mycket på.
Stökigt eller välstädat? välstädat
Anser du att du är stark? -svagast
Vad längtar du mest efter just nu? det vill ni allt veta va?
Hur svarar du i hemtelefonen? carro, hallå.
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå
Antal timmar sömn inatt? 7
Sov du ensam? ja
Vem sov hos dig senast? linn tror jag
Vad ser du fram emot? har ni inte redan frågat det?
Vad vill du ha just nu? redan frågat?
Vilken buss åker du oftast? 780
Vilken årstid är det nu? vinter/vår
Anser du dig själv snygg? nej, bara någon gång när jag har riktigt mycket smink.
Har du varit kär? på riktigt, en (är fortfarande)
Är du kär nu? ja


?

det är inte säkert,
att det blir något imorgon.. men man måste ju hålla hoppet uppe, även fast man tror man vet.
ingen kanske förstår, men det gör jag i alla fall..

19.44
duscha.
20.00
sveriges värsta bilförare
21.00
lyxfällan

hoppas jag, men inte lika mycket som på imorgon .. usch jag vill veta NU.
men ändå inte om det inte blir imorgon, för då kommer jag att bli besviken.


19.46


sol

nu nu nu.
jag känner den varma luften blåsa på mina fötter,
den upptinade.
jag känner doften av barn som cyklar för första gången i år, doften av solen, doften av alla tunnklädda människor.
nu kommer våren. nu.

längtar..

hej min lilla söta blogg :)
Idag har jag inte gjort så mycket speciellt.. men en speciell sak har jag gjort i alla fall och det är att planera min underbara fredag! Men det är åndå nästan inget bestämt till 100%. Men adam ska ringa mig imorgon så ska vi prata mera om fredag! usch vad jag längtar, det ska bli så jävla kul.. eller kanske, om jag får sova där så blir det "the perfect day" haha :) men nu ska jag inte tråka ut er genom att prata om att jag är kär.. istället så ska ni få en riktigt fin bild som jag har fixat att glo på!
puss och kram skumbanan :D



young and stupid

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej

Vad står det i ditt nionde sms?
Okej, men när kommer du hem ? :)

Vem ringde dig senast?
linnhollstrand<3

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en på linn och mig.
Vilket språk är din mobil på?
svenska

Vad heter din ringsignal?
chemical vocation - blackhole scenery

Hur många sms har du i din inkorg?
oj, 200 kanske..

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Ja! haha vad skrev emma schönberg till nån?<3<3 / linnea
 är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner?
Emma Malm - nej.. jag känner henne inte så bra :(

Ogillar du nr 5?
Aline Johansson - nja.

Har du varit i hop med nr 1?
adamdanielsson<3 - jaa! :D

Vad har din mobil för färg?
röd och guld


emelie är i thailand - och jag saknar henne! :(


lördag & söndag

hejsan, idag är det måndagen den 2 mars, men jag ska skriva om vad jag gjorde i helgen.

på lördagen så träffade jag linn vid statoil klockan 15 för vi skulle åka in till södertälje. när vi kom dit så gick vi till nancy's och jag åt en macka och hon åt pannkakor :) Vi gick till h&m men då stängde dom precis -.- så jag kunde inte köpa mitt puder.. då gick vi och satt oss på tidermans då tog linn te och jag varm choklad :) vi satt där i kanske en halv timme, sen gick vi till frantastico för att linn skulle köpa godis, sen tog vi bussen hem till linn.
haha, alla som jag har träffat ute i vinter har ju märkt att jag är väldigt rädd för att halka och går därför jättesakta tissande på marken typ.. så då hamna linn långt framför mig så då sa jag till henne att vänta på mig (vi var på linns gata då), men då börjar hon springa och när hon precis ska ropa till mig "nu kommer jag säkert ramla" så ramlar hon och glider på ryggen en eller två meter! och jag som gick tassande bakom henne såg ju såklart alltihop och börjar as garva och skriker "HAHAHAH JAG KISSAR PÅ MIIIG!!" hahahah då gömde sig linn plötsligt bakom mig medans jag försöker att inte kissa på mig.. efter att jag har lungat mig så frågar jag varför hon gömmer sig, och då säger hon att i huset mittemot så sitter det typ en hel släkt. hahaha.. rätt åt linn för att hon sprang ifrån mig. :)
i alla fall. en timme senare så gick vi och mötte sara och då gick vi till ica och köpte 5 st små glasspaket. med dom så gick vi till videoin och satt oss ch pratade i kanske 1 och en halv timme, när vi inte orkade sitta mer så gick vi ut och spelade baseball med kartongerna på vägen :D vi gick hem till mig och jag tvättade håret, packade och lånade film av min faster. sen gick vi till videoin och köpte godis & monsterdricka, där hämtade också saras mamma oss, vi åkte hem till sara och la in en annan film in på linns mobil så att vi hade två filmer att kolla på. Runt elva så skjutsade saras mamma oss hem till linn. Vi kollade på "The eye" och pratade och mysade, sen den andra filmen vilket jag inte minns namnet på.. den var väl slut runt halv fyra, men vi var inte ett dugg trötta så vi kollade lite på tv och pratade massor och vid fem på morgonen så började vi bädda sängarna. sen låg vi där och babblade på. på söndagen så åkte jag och sara hem till sara och där kollade vi på "American Pie- Naked Mile". när filmen nästan var slut så frågade vi linn ifall hon ville komma, då gick vi och mötte henne, sen kollade vi om på filmen haha och chattade tills på kvällen. då gick jag och linn hem :) puss på dagarna <3

nu har jag ont i huvudet av allt skrivande, så jag ska dricka yougurt :) 

på fredag är det dags och jag längtar så in i.......! jag hoppas.... <3


RSS 2.0