pluggar, pluggar & pluggar

hej bloggen!
idag blir det bara att sitta inne och plugga för mig.. no och engelska.
no uppsatsen ska in imorgon, om den inte blir klar på lektionen så måste man sitta kvar tills den blir klar, och det är valborg! lärarna har väl inget annat för sig på valborg -.- 

I can walk on water I can fly

ja se zovem carolin


today

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

idag är det söndag och min sista chans att hinna med no uppgiften, om man inte är klar på torsdag så måste man sitta kvar när man har slutat :o
så jag ska nog börja snart, det kommer att ta hela dagen :/
nu ska ni få se mitt nya skrivbordsunderlägg :)
puss och kram

sthlm med s

idag så skulle jag egentligen ha åkt till grönalund, men planerna blev ändrade så vi kanske ska ta det om två veckor om allt blir som jag vill.. :)
när jag hade ätit upp min frukost som bestod av våfflor med blåbärssylt så satt jag mig ute på balkongen med hörlurarna. då fick jag sms av sara och hon var sen hos mig på 5 min :)
vi bestämde oss för att åka upp till stockholm och chilla, så jag fixade mig snabbt sen var vi på g ;)
gurra ville träffa oss så vi mötte upp honom vid tc och sen gick vi runt och letade efter något bra glassställe! efter glassen så var det dags att ta tåget till södertälje, sara planka och jag slösade 48 kr -.- otroligt onödigt..
när vi kom till södertälje så var det ca 1 timme kvar tills näst buss till nykvarn skulle komma så vi gick runt där med ;) när det var dags att köpa bussbiljett så skulle jag för första gången testa en sån där automat som de säger är så bra.. men när jag hade lagt i pengarna så visste jag inte vad området som vi skulle åka i heter (C, CB m.m?) så då klickade jag på avbryt knappen men då kom inte mina jävla pengar. men som tur var inte busschaffisen en tjurgubbe så han sa att jag kunde åka utan biljetten men att jag skulle testa att få ut mina pengar, men det funkade fortfarande inte.. så KÖP INTE BUSSBILJETTERNA I AUTOMAT haha men i alla fall så var min och saras bussresa väldigt underhållande. hahahahhah det var någon sjuk tjej? (HELT platt där brösten ska vara) som snackade om helt sjuka saker och hon hade en norrlänsk dialekt så det gjorde ju inte saken tåkigare! hahaah.. hon skulle t.ex bli flata för hon var trött på alla karlar som har försökt våldta henne.. m.m. orkar inte berätta mer, det ä bara ointressanta saker.

fredagen den 24 april.

ola amigos!

idag var det skola som vanligt :) efter gick jag hem och tittade lite på mtv, när mamma kom hem runt fyra så satt vi oss ute på balkongen och solade! satt där och pratade, myste och skrattade åt unga grannkillar som sjöng falskt ;)
halv sju gick jag hem till pappa. Där lagade jag mat och tränade i roddmaskinen.
nu har jag bara suttit vid datorn och tittat på tv och sms:at massor. :)

imorgon så ska jag gå upp vid halv nio, vid halv elva går bussen och sen byter jag till pendeln och sen är jag på tc och möter gurra, elias och mika. då ska vi gå på grönalund! :D
/ carolin


jag försökte pussa linn när vi var i stockholm i vårsolen.

edward cullen!

mornmorn!

sitter i datasalen och ska egentligen leta efter fakta om däggdjur, fåglar och kräftdjur.. men vi har ingen läraren så jag skiter i det :)
skrev igår hos pappa eftersom att internet FORTFARANDE inte funkar hemma hos mamma -.- men när jag hade sparat det och skulle titta på det så var hela dagens jobb borta.. kabom. jävla helvetee! har skrivit en femtedel av fågelarbetet. alla ska in om en vecka..
i alla fall. mamma är i ungern så jag och min syster har mormor som barnvakt. haha.. men hon är mysig :)
aja nu ska jag göra något kul med dom andra i klassen.
puss på mina vänner, jag älskar er killar & tjejer!

VÄRLDENS absolut hetaste heting, jag svimmar....


Hem till midgård

helt plötsligt började jag att tänka på "hem till midgård"... varför har inte det visats på tv? det var ju mina absoluta favoriter.. lillsnorre, tyke och HALVDAN! hahaha det kan man kalla humor.


puss

I'm still alive.



fyra skillnader mellan dig & din bästavän:

1. mina föräldrar är skiljda, det är inte hennes.
2. hon har magrutor, det har inte jag ;)
3. hon har inga halvsyskon, det har jag.
4. jag har naturligt brunt hår, det har inte hon.


fyra likheter mellan dig & din bästavän:

1. vi är båda 13 år.
2. vi har ett syskon som är född 92.
3. vi tycker om samma musik.
4. vi ska åka till italien tillsammans om 2 år.


vad hade din bästavän valt?

solsemester / vintersemester: solsemester.
öl / cider: cider!
lunar / bilddagboken: bilddagboken.
britney spears / christina aguilera/ arvingarna: christina aguilera.
myskväll / fest: det beror på vad hon är sugen på ;)
 

nio frågor om er:

Hur många år har ni varit bästa vänner? - 2 ungefär
Älskar ni varandra? - ja det gör vi, fast jag älskar henne mycket mer än hon älskar mig!
Vad brukar ni göra? - på sommrarna cyklar vi mycket, vi brukar kolla på film, vara inne på datorn, prata och mycket mer.
Är ni vänner om 10 år? - jaa det hoppas jag, ska göra allt för att det ska bli så!
Har ni nån gång kysst varandra ? - ja men inte på munnen ;)
Skulle du kunna tänka dig & vara tsm med henne? - ifall nån av oss var kille så ja ;)
Skulle du kunna bo med henne ? -  jaa det skulle vara kul :D
Har ni bråkat rejält nån gång ? - nej!
Är ni verkligen bästavänner ? - hon är i alla fall min bästavänn<3

ballar av stål!


igår.

hej nu sitter jag och väntar på att ballar av stål ska börja, bara 6 minuter kvar tills min favorit del av veckan! :D
medans så ska ni få en låt att lyssna på!
puuss

my weekend

alla har gått och lagt sig för länge sedn och jag har tråkigt så jag tänkte berätta om vad jag har gjot i helgen!

på lördagen så var jag hemma under dagen sen runt tio bestämmde jag och emma att jag skulle sova hos henne en natt till. så jag tvättade håret snabbt sen så mötte jag upp henne. vi var inne på datorn och chattade, myste och hade roligt! när vi sen vaknade idag så fixade vi oss för att vi senare skulle täffa max, men då kunde inte han.. så då bestämmde vi oss för att åka till södertälje. när vi kom dit så gick vi och köpte milkshake och satt oss vid maren. sen gick vi runt i södertälje centrum och mötte hela tiden massa flörtande killar.. haha och man kan ju inte säga att dom var så fina! sen åkte vi i alla fall hem.
Tack för dagarna emma erica schönberg, jag älskar dig sötnos!<3

jag är albino? :o

  
vi åkte hiss upp och ner några gånger :)


torsdag, fredag.

torsdag:
jag, linn och sara tog bussen till södertälje, pendeln till tc och sen tunnelbanan till skarpnäck. vi gick och köpte lasange och godis och så. senare på kvällen kom porre och gurra till oss och vi kollade på film, var ute, lyssnade på musik.. m.m. vi gick väl och la oss runt fyra.
fredag:
vi städade i lägenheten och åkte till södertälje. där åt sara och linn på donken. sen åkte vi till nykvarn.. när jag kom hem packade jag mina saker till pappa. åt middag och sen mötte jag upp emma och vi gick och mötte linn och emelie. vi pratade och så, sen skulle emelie till någon kompis och linn skulle hem och kolla på talang 2009. jag och emma gick hem till mig och jag packade igen. vi kom hem till emma vid halv nio. hon sminkade mig och fixade mitt hår! sen var vi inne på datorn i timmar haha. runt fyra stängde vi av datorn och satte på tven istället. emma låg med huvudet i mitt knä och jag somnade hehe.

tack för dagarna mina älsklingar!
puss
p.s tack för i tisdags också haha..


från i torsdags :)


från tisdags :)   -datorn dampar så det gick inte att rotera..-

en shopaholics bekännelser

Hallå alla!

Igår var jag, linn och sara i södertälje och träffade gurra och porre. Haha jag älskar deras smeknamn! Men det var kul i alla fall :) Vi satt vid maren, chillade runt, och träffade bitchar... hahaha. På kvällen så träffades vi tjejer igen hemma hos sara och hade det roligt! Tack för dagen :D
Idag har jag bara slöat, men ikväll så drar jag och emelie på bio och ska kolla på en shopaholics bekännelser, emelie valde film eftersom att det var hennes present från mig :)
/ carolin

påsklooov


dagens "outfit"

hej alla människor.
idag åkte jag och linn in till södertälje efter skolan och satt och åt mjukglass och chillade :)
imorgon blir det stooockholm! får se vad som händer där..
puss

fjortis!

Gokväll ;)
Tänkte gratta bästa emelie markström som fyller 14 idag! Hennes födelsedagspresent är att jag bjuder på bio, hon valde att vi ska se en shopaholics bekännelser haha.
Idag har jag inte gjort mycket, duschat och lockat min systers hår (hon fyller år imorgon) men hon ska locka mitt hår också, få se om det blir idag bara..
puss

igår när jag var med linn och myste i solen. på bilden : jag, linn, emma

RSS 2.0